Våra tjänster

För oss handlar det mer än att försköna ett utrymme,  vår passion och kreativitet skapar en interiör som har synergier mellan funktion och stil. Det är konsten att kombinera estetik och funktionalitet och komma fram till en perfekt balans mellan båda aspekterna i ett rum. Det handlar om att ta ett rum och göra det till en miljö som främjar en hälsosam och välkomnade atmosfär. Det handlar om att låta ett utrymme uppfylla sitt syfte och samtidigt göra det till en konstnärlig, visuell upplevelse. Våra tjänster erbjuder er detta.

Välj din tjänst

kompletterande styLING/Styling

Välj kompletterande styling som passar perfekt om ni ska sälja er bostad eller vill få inspiration med snygga heminredningsdetaljer. Här tar vi med mindre heminredningsprodukter för att få en välkomnande hemkänsla. Exempel vi produkter vi tar med är kuddar, filtar, vaser etc. Ingår 5 veckors uthyrning i ert pris men efter 5 veckors debiteras ni 5 % av den totala stylingkostnaden per vecka.

hOMESTAGING LIGHT

Bespara er tid och budget då vi inreder ert hem med mindre antal större möbler som tex. en soffa, matbord etc. Passar hem som redan har möbler men behöver kompletteras för att få en känsla av helheten. Här inreder vi också balkongen och uterum. Det ingår 5 veckors uthyrning i priset men därefter debiterar vi 5% av den total kostnaden per vecka som möblerna står hos er.

Homestaging full

Denna tjänst är lämplig för helt tomma hem som behöver inredas, kanske har ni flyttat in i en ny bostad eller redan hunnit flytta ut era möbler till en annat hem utan att sälja den första bostaden. Vi inreder alla utrymmen inklusive balkong eller uterum med möbler för att få en varm välkomnande hemkänsla. Det ingår 5 veckors uthyrning i priset men därefter debiterar vi 5% av den total kostnaden per vecka som möblerna står hos er.

Konsultation

Få en Online eller på plats konsultation kring er bostad, vi går igenom rum för rum och ger er inspiration och tips för hur ni kan inreda ert hem. Med vår Online konsultation skickar ni bilder till vår inredare som därefter ger förslag på åtgärder som passar er smak och tycke.

Fastighetsmäklare

Är du fastighetsmäklare och vill erbjuda dina kunder möjligheten till en högre försäljningspris och en flexibel inredningsbyrå så kontakta oss för ett samarbete. Vi känner väl till en fastighetsmäklares vardag och dess utmaningar, vi hjälper gärna till!

Prislista

Styling

Avdragsgill vid försäljning

Fr. 4500 - 9000 kr

ink moms
Villa/radhus eller mer än 5 rok från. 9000 kr

Homestaging

Avdragsgill vid försäljning

Fr. 9000 - 20000 kr

ink moms
Villa/radhus eller mer än 5 rok från 20.000 kr

Konsultation

Avdragsgill vid försäljning

750 kr/per timme

ink moms
Lägenhet: fr. 1500 kr
Villa/radhus: fr. 2500 kr
Rulla till toppen